donderdag 2 januari 2014

Op naar een prachtig 2014!


Het liefst van al zou ik jullie allemaal een gepersonaliseerd kerstkaartje willen sturen, maar omdat ik van de meesten geen adres heb, wil ik mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar op deze manier overbrengen.

Hoewel ik het goede voornemens-syndroom een vreselijke ziekte vind, laat ik me onbewust toch besmetten. Ik betrap mezelf erop dat ik weer vol plannen zit voor het nieuwe jaar en dat ik me laat overmannen door een geweldig goed gevoel. Het gevoel er weer helemaal zin in te hebben en met hernieuwde moed het nieuwe jaar te starten, het gevoel dingen te willen veranderen, beter te doen dan voorheen! En ik vraag me af... hoe lang zal ik dat gevoel dit jaar kunnen vasthouden?

Met kleine kindjes in huis, is het niet altijd eenvoudig tijd te vinden voor elkaar als partner en dat is zonde! Die tijd willen we dit jaar bewust gaan vrij maken (babysitters, meld je aan! ;-)). In plaats van onze agenda altijd vol te proppen (met leuke dingen, dat wel), wil ik graag wat meer tijd gaan vrij maken voor ontspanning. Gewoon eens een avondje niets doen, een boekje lezen en even alles van me af zetten. En ik wil graag wat vaker mensen spontaan verrassen. Niet omdat het moet, of omdat het verwacht wordt, maar omdat ik er zelf zo van geniet om anderen op te vrolijken en even voor een klein lichtje te zorgen in ons vaak saaie dagdagelijkse leven.

Geniet van wat 2014 jullie brengt!

6 opmerkingen:

 1. Heel mooie voornemens!
  Ik wens je een fantastisch 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank je voor de fijne wensen en de leuke berichtjes op mijn blog!
  ook voor jou een stralend 2014, waarin je hopelijk de tijd vindt om tijd vrij te maken, zoals je dat zo mooi zegt :-)

  madebyelke.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, minder van te moeten en meer van mogen. Ik hoor het wel meer dezer dagen in mijn omgeving "wat gas terugnemen". Ook ik start 2014 met dat gevoel. Bedankt voor de lieve wensen en ik wens ook jou een fantastisch 2014 toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaart. ook de beste wensen voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen