donderdag 20 juni 2013

Volg mij op Bloglovin'

Omdat ik zie dat momenteel slechts 19 van mijn 37 trouwe Google Reader volgers overgeschakeld zijn op Bloglovin' (als je overgeschakeld bent op een andere methode, geef me dan misschien even een seintje) en Google Reader binnen een goeie week verdwijnt, nog even snel een kleine oproep: volg mij op Bloglovin' als jullie verder op de hoogte willen blijven van mijn creaties! Ik zou jullie niet graag verliezen! :-)

12 opmerkingen:

 1. Hai Karolien,
  Vraagje: heb jij jouw blog ook letterlijk in bloglovin geimpoteerd? Ik heb namelijk alleen mijn leeslijst over gezet op bloglovin.
  Grotejs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er wel voor gezorgd dat hij mijn eigen blog herkend en dat hij daar statistieken van kan bijhouden, als dat is wat je bedoelt. En ik heb mijn leeslijst van Google Reader geimporteerd naar bloglovin. Maar ik gebruikte sowieso al Bloglovin van vrij in het begin, dus voor mij veranderde er nu niet zoveel.

   Verwijderen
 2. Ik volg je via mijn dashboard, volgens mij blijft dat bestaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Google Friend Connect blijft bestaan! Dus alle blogs die je zo volgt, staan in je leeslijst en kan je dus zo blijven volgen.

   Verwijderen
 3. Karolien, bedankt dat je je reactie-editor terug hebt aangepast! Nu kan ik (en een hoop anderen) weer reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat was iets heel raars... Sinds ik mijn blogger-account aan mijn google+ account gelinkt had, kreeg ik zelden nog een reactie. Alleen nog van de paar mensen die ook op google+ zaten. Ook al verwacht ik niet dat er altijd bergen reacties komen, ik vond het toch een beetje vreemd. Ik heb een aantal dingen proberen terug te zetten en ineens lukte dat terug. Ik heb nog veel te leren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmm, ik had mijn google+ omgezet naar blogger, en kon ineens bijna nergens nog op reageren... Dus ben ik maar terug naar google+ overgestapt. Ik snap het precies ook niet helemaal... ;-)

   Verwijderen
 5. Ik heb mijn leeslijst overgezet naar Bloglovin, maar ik lees je nu eigenlijk gewoon via RSS feeds in theoldreader.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wie dat we hier hebben. ;-) Jou ken ik precies van ergens!
  Je hebt er een volgertje bij, ik ga mij eens bezig houden met je posts te lezen. :-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-D Leuk om je hier ook in blogland tegen te komen! Ik zal met veel plezier volgen wat je, naar eigen zeggen "tussen de soep en de patatten", maakt. Vaak zie ik in de naailes wel eens een voorproefje of hoor ik de verhalen, maar nu kan ik ineens ook het eindresultaat zien. Super!

   Verwijderen