vrijdag 14 juni 2013

Garageverkoop 2013


http://1.nieuwsbladcdn.be/Assets/Images_Upload/2013/05/07/Garageverkoop_Gezinsbond_Laarne.jpg

Als je nog niet weet wat te doen dit weekend: zondag is het garageverkoop in Boutersem!
Lever een bijdrage aan het milieu en koop leuke tweedehandsspulletjes aan een zacht prijsje!
Boeken, kledij, een dubbele fietskar (als we't over ons hart krijgen), een bijna 80-delig servies Villeroy & Boch, kleine hebbedingetjes, dat allemaal en nog veel meer bij ons te verkrijgen :-)

En als die reclame niet helpt, dan maar een smeekbede: kom mij alstublieft helpen van mijn overbodige spulletjes af te geraken!!! Tot zondag, he! 't Wordt mooi weer :-)

6 opmerkingen:

 1. Hai Karolien,
  Ik lees altijd graag jouw blogberichten. Je maakt leuke creaties. Daarom geef ik jou een award. Zie http://wien-artfabrics.blogspot.nl/2013/06/award-gekregen.html. Voel je vooral niet verplicht.Zie het als een complimentje. Maar als je het leuk vindt kun je mijn 11 vragen beantwoorden en de award ook weer doorgeven. Lieve groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey dankjewel Corine voor je complimentje en de award! Ik zal eens nadenken wat ik over mezelf kan gaan vertellen. :-)

   Verwijderen
 2. Ook al bezig met een garagesale?? Hier ook haha!

  Veel succes met de verkoop, hier gaat het best goed met de verkoop!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar hier was het maar 1 dagje hoor. De verkoop is een beetje tegengevallen. Slechts voor 26 euro verkocht... :-(

   Verwijderen
 3. Dag Karolien,
  ik heb gezien dat je volger bent geworden bij mij, dus neem ik ook een kijkje bij jou. En volgens wat ik zie: ik word meteen ook volger!
  Spijtig dat je garageverkoop wat tegengevallen is en spijtig dat ik dit te laat zie: anders was ik zeker langs gekomen! (Waanrode is niet zo ver van Boutersem hé)

  Groetjes
  Elke
  madebyelke.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's inderdaad helemaal niet ver van huis. :-) En ik lees dat je net als mij wel van gezelschapsspelletjes houdt. Leuk! Voor pas van februari dit jaar gestart te zijn met naaien, heb je wel al superveel gemaakt!

   Verwijderen