dinsdag 9 juli 2013

Vakantie? Nog niet...

Het lijkt wel alsof ik op vakantie ben he? Niets is echter minder waar... Zelfs dat excuus heb ik niet om te verklaren waarom ik alweer 3 weken niets geblogd heb. :-)

Misschien kan ik de kindjes als excuus gebruiken (iedereen zou me geloven als ik zeg dat het ontzettend druk is 's avonds met 2 kindjes thuis en dat ik daarna te moe ben om nog iets te doen, toch?), of mijn zending naar het buitenland (een hele week de naaimachine buiten handbereik), of ... ja, excuses genoeg, maar feit is dat de tijd gewoon sneller voorbij vliegt dan ik besef. 

Ik heb nochtans intussen wel al weer heel wat om te laten zien hoor! Alleen is er bij mij altijd een delay tussen het afwerken van iets en het effectief op mijn blog krijgen. De foto's afhalen, wat bijwerken, tekstje schrijven, dat neemt toch allemaal wat tijd in beslag en ik stel nogal gemakkelijk uit, ook al ben ik altijd razend benieuwd naar jullie reacties. 

Ik sta er altijd van te kijken hoe productief sommige mensen in blogland soms zijn. Neem nu bv Toertjes&Pateekes, een geweldig toffe madam die maar liefst 8 kinderen rond heeft lopen (lap, daar gaat mijn excuus van 2 kindjes) en er in slaagt om elke dag 1 of meerdere berichtjes te posten (hoe doet ze het toch?).

Soit, om maar te zeggen: 
Hou jullie maar al klaar, want binnenkort valt er hier weer heel wat nieuws te zien...
... wanneer mijn vakantie eindelijk begint :-)

 


4 opmerkingen:

 1. Geen probleem, hoor! Ik ken het. Ook al heb ik nu al wel vakantie, er komt iedere wel iets bij op mijn todo-lijstje. Bloggen schiet er bij in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al benieuwd naar je maaksels!
  Is het uiteindelijk in orde gekomen met de blokjes?? Daar kijk ik al naar uit. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om je bericht te lezen omdat het zo herkenbaar is!
  Wacht - met nieuwsgierigheid- je nieuwe maaksels af!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Karolien,

  Gefeliciteerd, je hebt mijn give away gewonnen! Wil je mij je adres doorgeven en ook de kleur(en) waarin je de onderzetters graag wilt hebben? Zie verder mijn blog-berichtje van vandaag.

  Groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen