donderdag 27 februari 2014

Onzen cowboy viert carnaval

Deze week is "Gekke week" bij Willem op school, met vandaag als uitschieter het groot carnavalfeest! En daar horen natuurlijk verkleedkleertjes bij.
Omdat kleutertjes als hij nog minstens 6 keer per dag naar toilet moeten, zijn pakjes die ze volledig moeten uit en aan doen natuurlijk uit d'n boze. We moeten de juf toch wel een klein beetje sparen.

Dus, in tegenstelling tot de prachtige creaties die ik al her en der in blogland en in de naailes zag passeren, hield ik het heel eenvoudig. Ik schraapte wat restjes leer bijeen die ik ooit van de buurvrouw kreeg, puzzelde wat om er net een volledig giletje uit te kunnen krijgen, maakte uit de achterkant van diezelfde stof een medaille met zijn initiaal en maakte zo van onze zoon een ware cowboy :-)

Lekker stoer, pistool in de broek, knie licht gebogen. Willem voelt zich helemaal in zijn nopjes met zijn outfit.

En natuurlijk weerklinkt niet veel later "Ook! Ook!"


De hoed kreeg ik ooit, in een lang verleden, in Chupiteria 69 in Granada (wie de Chupiteria kent, weer wel wat je daarvoor moet doen) en hangt voor mij boordevol mooie herinneringen, dus ik hoop dat ik hem vanavond nog heelhuids terug zie ;-)
 
Het patroon komt uit Homemade Mini Couture en gebruikte ik een paar maanden geleden al eens om een fluojasje voor Willem uit te maken (waarvan ik nu merk dat ik deze precies nooit eerder heb laten zien).

Status Stashbusting 2014:
Out: 19
In: 27

5 opmerkingen:

 1. Super (en ik onthoud uw tip van de fluojasjes !)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk en super tof dat je rekening hebt gehouden met de juffen en de pipi moeilijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coole cowboys! Hier wou de zoon eerst al ridder naar het carnavalfeest. Morgen zal hij echter als draak naar school gaan. Veel cooler, aldus de zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Als die van mij volgend jaar cowboy wil zijn, kom ik bij je aankloppen...

  BeantwoordenVerwijderen