dinsdag 11 maart 2014

Welkom, Marit!

Marit gaf het voorbije weekend haar allereerste feestje. Er was een ongelooflijk ruime keuze aan superlekker homemade gebak, drank met en zonder bubbeltjes, allerlei randanimatie voor de kleintjes en natuurlijk ook kadootjes! Ook wij kwamen vanzelfsprekend niet met lege handen!

Het werd dit keer mijn allereerste Noodlehead Divided Basket. Ik had al zoveel mooie exemplaren zien passeren en het leek me ook zo'n geweldig handig mandje, dat ik maar gewoon beslist heb het eindelijk eens aan te schaffen. Van "peer pressure" gesproken... :-)
De stofjes waren twee van mijn zondes van dit jaar, en wat heb ik ervoor moeten lijden!
Maar zie zelf maar: het paste gewoon helemaal in het thema van het geboortekaartje. Kon ik dat dan aan mijn neus voorbij laten gaan?
 
Leeg ziet dat er zo uit:

Voor de handvaten gebruikte ik als basis, lach niet, een judogordel die ik een jaar of zo terug in de kringloopwinkel had zien liggen. Mij leek het meteen een ideale tassenband! Van misvorming gesproken ;-) In plaats van ze slechts gedeeltelijk te omwikkelen, pakte ik ze helemaal in. Stevig zijn ze wel! En ik heb nog genoeg gordel over om nog een versie of 3 te maken.Voor grote zus kocht ik er een lammetjesknuffel bij. Dat was namelijk haar "thema" op haar eigen geboortekaartje een paar jaar terug.En zo kwam het dan uiteindelijk op het feest aan:

 Welkom, Marit!

Status Stashbusting 2014:
Out:21
In: 27

10 opmerkingen:

 1. heel mooi en leuk als je zoiets kan krijgen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie en leuke versie! Ik heb het patroontje ook en zou dringend -heel dringend- aan een eigen versie moeten beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Mooie stofjes. En ik ben stiekem heel blij te lezen dat het niet enkel bij mij heel slecht gaat verhouding stofjes in en uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk toegeven dat ik gisteren net nog eens 3 nieuwe stofjes besteld heb in Liesellove haar nieuwe winkeltje. Maar ik heb anderzijds wel nog een 3-tal ongeblogde projectjes, goed voor zo'n 6 stofjes out, dus ik ben echt aan een inhaalmanoeuvre bezig!

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Heb al enkele versies zien voorbij komen in blogland en deze kan ik wel smaken! Judogordel...Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stoffenverkoop Bambiblauw, met voorbedachte rade gekocht. Ik vind het kleur gewoon heerlijk fris ogen :-)

   Verwijderen
 5. Dat stofje is inderdaad perfect voor bij het geboortekaartje!
  Plezant als je dat kan doortrekken in je cadeautje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen