woensdag 11 december 2013

Hier komt ie dan...

Intussen weet ik al een uurtje of 2 wie de winnaar is van mijn allereerste giveaway. Spannend he!

17 kerst"ballen" gingen de mand in.

De zwarte mini-kerstboom werd van onder het stof gehaald.


Blijkbaar heeft Willem intussen op school over Kerst geleerd, want we moesten eerst een liedje over Kerst zingen en dan pas de kerstboom opstellen. Dit om ook voor mij de spanning er wat in te houden waarschijnlijk.
Hij werd dolenthousiast bij het zien van het mandje met alle kerstballen. Ik vroeg hem om er eentje uit te halen. Hij begon met er eens goed mee te schudden.


En toen zorgde Jasper even voor een stressmomentje. Hij kwam tussenbeide en begon alle papiertjes van de kerstballen af te trekken met het idee "dat hoort daar toch niet...". Gelijk had hij natuurlijk, maar ik heb hem toch even een halt moeten toeroepen. Na alles weer netjes vastgemaakt te hebben, vroeg ik Willem er eentje uit te pikken en hem aan de kerstboom te hangen. Degene die het eerst aan de kerstboom hing, zou voor mij de winnaar worden. Willem hield er de spanning eerst nog even verder in. Hij pikte er eentje uit en kwam hem naar mij brengen, maar toen ik zei dat hij hem in de kerstboom moest hangen, legde hij die doodleuk terug in het mandje en pikte er een ander exemplaar uit. Ik had geen idee of hij voor de blinkertjes ging gaan, of voor de hartjes, of hij een voorkeur voor rood of zilver zou hebben, maar het werd uiteindelijk een rood sterretje.


En welk briefje hing er aan dat sterretje?


Het is emmel-prutsemieke! In maart won ik bij haar al eens een gigantisch pakket "frutselkes", dus ik ben blij dat ik nu eens iets terug kan sturen.

Proficiat, Emmel!
Er komt zo snel mogelijk een kerstpakketje jouw richting uit!
Ik heb misschien wel nog ergens jouw adres, maar dat terugvinden kan wel even duren, dus mail je het me misschien nog even snel (je vindt mijn emailadres hier rechts op de blog)?


En om mijn rare getallenkronkelbekentenis mooi af te sluiten: een van mijn Facebookvrienden postte vandaag dit.

Blij dat ik niet de enige ben die ontzettend blij wordt van zo'n leuke getallencombinatie! Dat ik er zelf niet opgekomen ben om mijn deadline drie kwartier vroeger te zetten! ;-)

Prettige avond nog!

2 opmerkingen:

  1. ooh, wat een geluksmoment 11 12 13 14 15!!! Willem heeft dat fantastisch goed gedaan!!:-) Ik ben heel heel benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen