donderdag 5 december 2013

Een bijzondere dag

Ik heb iets met cijfertjes... 

Ik hou van mooie getallencombinaties. Ik moet altijd even glimlachen als de digitale klok 22:22 aanwijst en zo vind ik ook dat 12/12/12 wel een bijzonder mooie dag was om mijn blog te starten.

Ik heb ook iets met statistieken...

Sinds mijn start vorig jaar publiceerde ik 60 berichtjes, wat toch een leuk gemiddelde oplevert.
Intussen heb ik 49 volgers achter mij op Google Friend Connect, 39 op Bloglovin' en 19 via Google+ (die identieke negens op het einde doen me ook weer even glimlachen, jammer van die missende 29 ;-))

Het maandelijkse aantal pageviews ging in stijgende lijn, met alleen een dipje tijdens de zomermaanden.


Mensen blijken het meest op zoek naar babyspulletjes (babyjasjes, babyjurkje, luierzakje)
Wat ook nog eens blijkt uit de statistieken van mijn berichtjes (vooral het jasje is populair)


Misschien dat ik omwille van die voorliefde voor speciale cijfercombinaties en statistieken wel onbewust een wiskundige richting gekozen heb?

Eerst en vooral wil ik jullie graag bedanken om voor mijn mooie statistieken te zorgen en mijn blogje te blijven volgen en bovenal voor jullie enthousiaste en bemoedigende reacties waar ik altijd weer naar uit kijk. En dat wil ik graag doen met dit kerstig pakje, waar ik voorlopig niet meer dan dit klein sluiertje van wil oplichten. Er moet toch nog een beetje verrassingsaspect in een kerstkadootje zitten, nee?Het enige wat je hiervoor moet doen, is een berichtje nalaten en mij laten weten wat jullie in het komende jaar graag op deze blog zouden zien verschijnen. Wat verwachten jullie? Waarvoor zouden jullie zeker terugkomen? Ik blog uiteindelijk in de hoop dat jullie er ook iets aan hebben, dus geef mij maar een paar leuke uitdagingen ;-)

De winnaar wordt, omwille van de mooie getallencombinatie, daags voor mijn eerste blogverjaardag getrokken, op 11/12/13! 

28 opmerkingen:

 1. Hieperdepieperdefliep hoera! Ik lees hier graag mee (maar dat wist je al) en vooral over allerlei maaksels voor kleine boefjes. Ah ja, want er loopt er hier ook eentje rond.
  Over verrassingen gesproken ... Hou de komende dagen je brievenbus in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ho ho, komt Sinterklaas vandaag langs? ;-)
   Je maakt me nieuwsgierig!

   Verwijderen
 2. Haha, proficiat met de blogverjaardag !
  Dat met die getalletjes, dat begrijp ik volkomen, dat is poëtisch in zekere zin ...
  Niet veel veranderen aan je blogberichten hoor, het is prima zoals het is!
  Ik zet een linkje bij mij.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, Carla, bedankt voor het linkje! Hopelijk vinden zo nieuwe volgers de weg naar mijn blog!

   Verwijderen
 3. Ik heb het niet zo voor speciale cijfercombinaties, en mijn zoon beslist dan op 12/12/12 geboren te worden! ;-)
  Alvast proficiat met de blogverjaardag!
  Wat ik hier nog wil lezen? Nog heel veel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zou het geweldig gevonden hebben! Onze jongste is op 07/06/12 geboren. Ik had zo gehoopt op 06/06/12 omdat 6+6=12 zo mooi stond. Of 05/06/12 omwille van de Venusovergang (mijn man en ik zijn allebei sterrenkundigen, dus dat was mooi geweest), maar nee, onze manneke wou nog een dagje langer wachten...

   Verwijderen
 4. Dikke proficiat! Blijf ons verrassen met je mooie creaties zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de blogverjaardag. Ik startte mijn blog op 10/12/'11. Ook iets met cijfers :-) maar niet in de juiste volgorde ;-)
  Veel belovend die weggever !
  Ik sta voor alles open en ben heel blij met alles wat je met ons wil delen. Dus ik verwacht nog vele leuke berichten....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, maar dan zit er bij jou ook een blogverjaardag aan te komen! De tweede al :-)
   Ik zal mijn best doen je verwachtingen in te lossen ;-)

   Verwijderen
 6. Wat grappig al die cijferjes. Mooie cijfertjes ook!
  Op nog heel veel mooie leuke blogjaren erbij!
  En ik wil graag nog heeeeel erg veel leuke kinderkleertjes en andere stuff op je blog zien. Voor meisjes graag. Dank u ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmms, dan kan je maar beter hopen dat onze familie de volgende keer met een meisje uitgebreid wordt (dat wordt al een hele uitdaging op zich ;-)). Anderzijds probeer ik het ontbreken van jongens in huis wel te compenseren door af en toe eens iets voor andermans meisjes te maken, dus je zult af en toe wel eens meisjesspulletjes zien passeren: beloofd! :-)

   Verwijderen
  2. Oh maar ik geniet sowieso ook van je jongenscreaties hoor! En daar haal je soms ook weer inspiratie uit hè. Dus ga zo door!! ;-)

   Verwijderen
 7. Hihi, hoe grappig! Proficiat in elk geval! En vooral, doe zo voort...Ik zal er bij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja Proficiat! ik heb het niet zo fel met cijfertjes, maar ik vind het dan wel weer leuk dat gij van zoiets vrolijker wordt.
  Gho wat ik hier volgend jaar zou willen zien....
  Ik heb iets met grenzen verleggen, dat moeten daarom geen grote dingen zijn. Maar juist door dat grenzen willen verleggen maak ik ook niet graag seriewerk of gewoon 2 keer helemaal het zelfde. Ik probeer altijd iets nieuws in mijn volgende project te steken een kleinigheid die ik nog niet gedaan heb daarvoor. Lukt natuurlijk niet altijd. en ook door dat grenzen verleggen leer ik graag eens iets totaal nieuws.
  Maar eender wat ge schrijft.. ik zal het toch komen lezen ze!!!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grenzen verleggen: check! Ik maak eigenlijk ook zelden of nooit 2 keer hetzelfde. Ik hou wel van uitdagingen en ik vrees dan ook een beetje dat alle patroontjes die ik intussen al heb liggen, nooit een tweede keer gebruikt gaan worden.

   Verwijderen
 9. Proficiat met je blogverjaardag, ik kom met plezier je blog lezen, maakt niet uit wat je schrijft.... het is leuk en aangenaam te lezen :)
  Ivm cijfers: ik heb het vooral niet met oneven cijfers, als de radio op 7 staat kwestie van geluid, zet ik hem op 8, met de tv hetzelfde...
  Doe zo verder
  MamaCin (cindygodts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, ja, nu je't zegt, dat heb ik eigenlijk ook wel een beetje :-) Blij dat ik niet de enige ben met van die rare hersenkronkels ;-)

   Verwijderen
 10. Haha ik had dat vroeger al toen ik klein was, ging ik pas slapen nadat ik 22.22 uur op de wekker had gezien! Geen wonder dat ik een avondmens ben haha!

  Ik vind je recykleer projecties erg leuk, maar vind het sowieso leuk om bij je te lezen! Gewoon lekker doorgaan met bloggen!!

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van die recykleerprojectjes zul je er zeker nog veel de revue zien passeren! Dat komt dus zeker in orde!

   Verwijderen
 11. Alvast proficiat met je eerste blogverjaardag, nog enkele daagjes geduld ;)
  Specifieke wensen voor je blog heb ik niet echt, zolang het maar nuttige, bruikbare zaken zijn die niet al te moeilijk zijn. Ik heb zelf niets met cijfers, maar ik herken wel heel wat van jouw cijferliefde bij mijn man. Hij telt zelfs ook alles, het is een echt automatisme: als er geapplaudiseerd wordt, aantal concertgangers, tredes van elke trap, stappenaantal van de ene plaats naar de andere, slokken water, voorbijrijdende auto's van links of rechts of van een bepaalde kleur, .... Zijn hoofd moet als het ware telkens bezig kunnen zijn. Godzijdank telt hij niet luidop en zegt hij al die resultaten ook niet want ik zou er knettergek van worden, terwijl hij nochtans een schat van een echtgenoot is.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben ik nog op tijd? Ik lees het nu pas en doe graag nog mee. En voor volgend jaar? Volgens mij gewoon zo door gaan. Het gaat goed zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh, ik dacht dat ik al meedeed, maar blijkbaar niet. Dus nu wel :-). Ps ik heb ook iets met cijfertjes, vooral als er een 7 en een 3 in voorkomen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben dol op nieuwe dingen, inspiratie en vrolijke kleuren... Dus ga zo door!
  En ja ook ik check elke dag de statistieken van mijn blogs...zo leuk! En ben ook dol op mooie cijfercombinaties.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeehh, ik ben nog net op het nippertje op tijd om ook een kans te wagen. ;-)
  Ik heb niet echt iets met cijfers, maar ik gniffel toch ook altijd als ik om 22:22 op mijn wekkerradio kijk, dat is voor mij "op tijd gaan slapen". haha!
  Ik vind je recykleerprojectjes altijd geweldig. Meer van dat!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik maak ook nog graag een kans! Cijfers vind ik ook boeiend (ben zelf ook wiskundige). En af en toe bekijk ik de statistieken van mijn blog. Ik ben zelf meer van haken dan van naaien maar simpele projectjes durf ik nog wel aan. Dus als die op je blog voorbijkomen...

  BeantwoordenVerwijderen