maandag 4 maart 2013

En het houdt niet op...

Vorige week (wel eigenlijk al bijna 2 weken geleden) was duidelijk mijn lucky week :-) Herinner je je mijn kadootjesweek? Wel, de donderdag daarna viel ook het pakketje "frutselkes" van "emmellien" in de bus, dat ik met haar januari-giveaway gewonnen had. Shame on me dat ik nu pas de tijd vind om erover te bloggen, maar dat is vooral omdat ik er de tijd wou voor nemen om foto's te nemen erover te bloggen: zo'n superleuk postpakketje verdient het gewoon de nodige aandacht te krijgen.
Want mijn hartje maakte een sprongetje, een reuzesprongetje. Echt waar! Man man man, wat een prachtpakketje, helemaal mijn ding!! Een postpakketje waar maar nieuwe dingen bleven uit komen, 't was precies zoals met die mouwen van een clown, waar maar zakdoeken blijven uitkomen. Ik dacht dat het nooit eindigde :-) En bij alles wat ik zag, riep ik "oh, zie eens, zo mooi!". Oordeel zelf maar!

Dit is er allemaal uitgekomen!!


In een poging om wat meer orde te scheppen in de foto hierboven heb ik geprobeerd ze in "groepen" in te delen.

Wat zat er allemaal in het pakketje?

Hele mooie kaartjes, knutselpapier e.d.


Juweeltjes, speeltjes


Verzamelobjecten: luciferpapiertjes, choco-en maaltijdbonnekes van op school vroeger, dia's en hele leuke kaartjes om woordjes te leren (op de ene kant staat de tekening, op de andere kant het woordje)


Allerlei leuke applicatie/sticker/tattoo's :-D Ik vind ze geweldig!!


Gordijnlint, bolletje wol, vilten bloemetje


 

En twee compleet nieuwe uitdagingen voor mij, twee nieuwe dingen om mee te leren werken: naaldvilt en shrink plastic! Als iemand goeie tips heeft of leuke ideetjes wat ik ermee zou kunnen maken, laat maar komen!


En dat varkentje die zijn kleintjes aan't zogen is... ziet dat af! We hadden er al zo eentje thuis en nu heeft hij er een vriendje, euh, excuseer, vriendinnetje bijgekregen:


Emmellien, een hele hele hele dikke merci voor al die leuke spulletjes, je hebt me er een groot plezier mee gedaan (en jij bent misschien blij dat je ervanaf bent)!

3 giveaways op een week tijd vulden mijn brievenbus... Dat noem ik nu eens met uw gat in de boter vallen!
Als ik 10 giveaways gewonnen heb, dan vind ik dat ik genoeg inspiratie opgedaan heb om er zelf ook eens aan te beginnen :-) Aangezien ik net te horen heb gekregen dat ik ook bij deze giveaway van Selfmade Matilda gewonnen heb, zit ik dus al aan de helft! :-)

Mijn excuses voor de donkere foto's (de enige momenten waarop ik de tijd vind om foto's te nemen, is het jammer genoeg te donker in huis) en wie goed oplet, zal ook wel zien wat een jongen van 2 in huis met je salontafel doet :-)

2 opmerkingen:

 1. Oooooohhh, wat een mooie spulletjes,geniet er lekker van!!!!
  Ten aanzien van naaldvilt:
  Ik heb vorige week het boek met als titel: "De leukste vilten vriendjes maken", gekocht.Hier staat stap voor stap (met foto's) uitgelegd hoe je met naaldvilt een dier kan maken. Ben er echter nog niet aan begonnen, eerst wat andere projectjes afmaken. Misschien googelen?
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2e poging ...
  mijn opmerking wil niet.. maar je hebt mooie post ! :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen