maandag 2 september 2013

Elke nieuwe start is ook een beetje afscheid...

Vandaag zet onze Willem een grote stap: voor de allerallereerste keer naar school!


Trots als een gieter met zijn nieuwe jasje en zijn boekentas stapte hij de nieuwe schoolpoort binnen.

En hoewel hij papa's broek ineens wel van heel dichtbij wou bestuderen toen het tijd was om zijn klasje binnen te stappen, zijn er toch geen traantjes gevloeid (nee, ook niet bij de mama en de papa :-)) toen hij nieuwsgierig op zoek ging naar de zandbak in de klas. Wat lijkt hij ineens groot geworden, ons klein pagadderke...

Naar school betekent ook dat het tijd was om afscheid te nemen van de creche, waar hij twee jaar lang liefdevol verzorgd is geweest. En afscheid nemen, dat kan natuurlijk niet zonder een klein afscheidskadootje als herinnering. Om de traantjes te drogen, voorzag ik zakdoekjes :-) maar dan natuurlijk in een mooie verpakking.
Een paar maand geleden won ik bij Matilda mooie vlinderstofjes. Ideaal voor een creche die " 't Vlindertje" heet, dacht ik zo :-)

En dus werd vrijdag dit pakketje afgeleverd voor alle verzorgsters die ooit in de loop van die twee jaar voor hem gezorgd hebben (ja, dat zijn er heel wat!)


Een paarse versie en een roze versie, met een klein briefje binnenin.Met dank aan Anneleen die het ideetje bij me heeft doen ontspruiten en een link legde naar een overduidelijke tutorial! :-)

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en toepasselijk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, blij dat ik je inspiratie gebracht heb ;-)
  Ik vind ze heel mooi geworden!
  Flinke Willem, zo groot al...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zag hij er blij uit! Fijn dat hij zo'n goede start heeft gemaakt. En mooie cadeautjes heb je gemaakt, heb de tutorial meteen gepind, want deze heb ik nog nooit gemaakt. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen