maandag 19 augustus 2013

Schatten op zolder

We kochten ons huis intussen al 3 jaar geleden en pas een maand geleden kwam ik voor het eerst op zolder. Stel je voor :-) De zolder is dan ook nog niet echt afgewerkt. Er ligt isolatie op de vloer die half kapot is van het erover stappen (hoop ik, aan ratten wil ik liever niet denken).
In elk geval, een maand geleden ben ik tijdens een opruimwoede voor het eerst naar boven gegaan. Plots viel mijn oog op een papiertje... Ik pakte het vast en voelde me meteen een beetje een indringer. Het was een briefje van het meisje dat hier woonde (ze moet toen een jaar of 10 geweest zijn) aan haar mama...
Ik had het natuurlijk gewoon kunnen weggooien, maar ergens deed het me wel iets. Ik werd er helemaal door vertederd. Ik vond het zo lief en schattig. Vandaag viel mijn oog er terug op en ik wil het graag met jullie delen...Stilletjes hoop ik dat mijn kindjes mij later even vertederende brieven gaan schrijven. :-) Maar jongens zullen zich daar misschien te stoer voor voelen...
En jullie? Krijgen jullie ook soms onverwacht zo'n lieve attenties van jullie kindjes?

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk, die vertederende briefjes!
  Ja hoor, jongens - althans die van mij- kunnen ook
  hele lieve briefjes schrijven.
  Ik doe soms iets extra's in de broodtrommels van de kinderen en doe er dan ook een klein briefje bij. Vinden ze altijd erg leuk. Soms vind ik dan een briefje terug in de lege broodtrommel, zo lief!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. P.s: Er loopt een leuke GIVE-AWAY op m'n blog. Ben overdonderd door de vele leuke reacties dus weet niet zeker of je al gereageerd hebt.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha zalig!
  Inderdaad heel vertederend. Je zal wel nog even moeten wachten voor je briefjes kan krijgen van je zoontjes. (tenzij ze een partner in crime vinden...) ;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig. Ik ben ook benieuwd of ik lieve briefjes ga krijgen hoor. Van manlief een ieder geval nooit. En aangezien ik twee jongens heb verwacht ik dat ook niet. Maar ze zijn nu nog heerlijk klein.
  Leuke blog heb je. Ik ga je volgen. Lijkt me leuk als je ne ook terug volgt. annetsnaaicreaties.blogspot.nl.
  Ik vond je blog via de zo geknipt sew along

  Groetjes Annet

  BeantwoordenVerwijderen