zondag 14 september 2014

Opendeurdagen in Ukkel

Weet je wat ik zo super aan jullie vind? Dat jullie hier nog altijd zijn en dat er zelfs nog altijd volgertjes bij komen, ondanks het feit dat ik de voorbije maanden niet meer aan bloggen toegekomen ben...

Sinds ik in maart mijn nieuwe job gestart ben, kom ik nauwelijks nog aan naaien en bloggen toe, maar er is verbetering in zicht! :-)

Het Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie in Ukkel viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en als diensthoofd communicatie op dit instituut ben ik nu natuurlijk verantwoordelijk voor alle activiteiten die in het kader daarvan georganiseerd worden. Momenteel zijn we volop de komende opendeurdagen aan het voorbereiden, die samen met het KMI en de Sterrenwacht georganiseerd worden, en (om mijn afwezigheid hier een beetje goed te maken) wil ik jullie dan ook heel graag uitnodigen eens een kijkje te komen nemen! Als jullie dus nog niets gepland hebben voor het weekend van 11 en  12 oktober of nog een gaatje vrij hebben, dan lijkt dit me een ideaal weekenduitstapje! Ook voor kindjes staan er trouwens tal van activiteiten op de planning: ze kunnen waterraketjes lanceren, hun eigen komeet ineen knutselen, zich laten schminken, kleuren, ... :-)

Een klein beetje reclame dus in ruil voor de belofte dat ik daarna weer helemaal terug in blogland ben ;-)


Wie wat meer info wil, mag mij altijd mailen (zie emailadres rechts)!


3 opmerkingen:

  1. Welkom terug, en alvast veel succes met je opendeurdag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Go go go, jij doet dat goed. ;-)
    Ik ben al benieuwd naar de maaksels die nadien van onder je naaimachine getoverd zullen worden!

    BeantwoordenVerwijderen