Dit was "Menu week 2":
WOE Polenta met champignons en kruiden.
Oh echt lekker! Dit smaakte precies een beetje naar kaasfondue :-)
DO Schorseneren met groenteburger en gebakken patatjes
VR Shepherd's pie met linzen
ZA Ravioli met spinazie en champignons: de enige vegetarische optie bij IKEA
(waar ik het niet kon laten om weer wat nieuwe stofjes mee te brengen,
maar tegelijkertijd ook een paar grote opbergdozen om ze allemaal in
weg te steken)
ZO Gebakken seitansteak met frietjes en een champignonsausje
MA Vegetarische spaghetti
('t moest snel gaan, want ik heb maar een half uurtje tussen het
thuiskomen van het werk en het terug moeten vertrekken naar de naailes)
DI Quiche met prei, eieren en gruyere, naar eigen recept aangevuld met tofublokjes
Wij gaan er ook voor gaan, maar zijn de kinderen nog een beetje aan het overhalen :-) We starten dan maar een beetje later
BeantwoordenVerwijderenFijn dat te horen! Dagen Zonder Vlees verplicht niemand om élke dag vegetarisch te eten. Minder vlees eten dan je gewend bent, is al een hele stap. Elke dag telt en vermindert je ecologische voetafdruk al aanzienlijk. Veel succes met het overtuigen van de kinderen! :-)
Verwijderen